Benvinguts al curs d’Igualtat de Gènere, on els objectius principals inclouen el desenvolupament de la consciència sobre la igualtat de gènere, l’exploració dels estereotips de gènere, la comprensió de les lleis i polítiques rellevants per promoure la igualtat, i l’aprenentatge sobre com crear entorns inclusius i respectuosos amb la diversitat de gènere. A través d’un programa que abasta el marc legal d’igualtat, exemples de conductes inadequades, vocabulari sobre assetjament laboral, i la promoció de la corresponsabilitat i conciliació, aspirem a fomentar una cultura que valori i promogui la igualtat de gènere en tots els àmbits de la vida.

F13. Igualtat de gènere. Millora la comunicació del teu negoci

0,00 

Aplicacions informàtiques per a presentacions: gràfiques d’informació

Objectius

Consciència sobre la igualtat de gènere
Exploració d’estereotips de gènere
Familiaritzar-se amb lleis i polítiques rellevants que promoguin la igualtat de gènere
Com fomentar un entorn inclusiu i divers que respecti la igualtat de gènere.

Continguts

Marc Llei d’Igualtat: objectiu de la mateixa
Exemples de conductes inadequades i/o intolerables
Vocabulari bàsic, glossari de termes sobre l’assetjament laboral: Utilització adequada del llenguatge en gènere.Ús sexista del llenguatge. Llenguatge androcèntric.
Corresponsabilitat i conciliació

Docent/s

 

Cynthia Osuna García és una apassionada defensora de la igualtat de gènere i ha dedicat la seva carrera a promoure la consciència i l’acció en aquest camp. Com a formadora, ha impartit nombrosos cursos i tallers sobre igualtat de gènere, empoderament femení i diversitat.

Amb una sòlida base acadèmica i experiència pràctica, Cynthia aborda temes com la bretxa salarial, la representació de gènere en el lideratge i la lluita contra els estereotips. El seu enfocament es basa en la sensibilització, l’educació i la promoció de polítiques inclusives.

A més de la seva tasca com a formadora, Cynthia ha col·laborat amb organitzacions i entitats governamentals per dissenyar estratègies que fomentin la igualtat de gènere en l’àmbit laboral i social. 

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot