En un món cada vegada més digitalitzat, la visibilitat en línia és crucial per a l’èxit de qualsevol negoci. Explorarem com utilitzar dues eines poderoses, Google Maps i Whatsapp Business, per augmentar la visibilitat i arribar a més clients potencials.

En acabar aquest curs, estaràs equipat amb el coneixement i les habilitats necessàries per millorar significativament la visibilitat del teu negoci utilitzant Google Maps i Whatsapp Business

F15. Google Maps i Whatsapp busines per al comerç. Millora la visibilitat del teu negoci

0,00 

Aplicacions informàtiques per a presentacions: gràfiques d’informació

Objectius

Familiaritzar els participants amb les funcions bàsiques
Optimitzar el perfil de WhatsApp Business
Utilitzar Google Maps per a la visibilitat
Millorar la comunicació amb els clients
Promoció a través de WhatsApp i Google Maps:

Continguts

Configuració de WhatsApp Business
Comunicació amb clients
Promoció a WhatsApp Business
Google Maps per a negocis
Visibilitat local a Google Maps
Promoció a través de Google Maps

Docent/s

 

Pilar Yépez Molina

Li apassiona el màrqueting, especialment el digital. Va començar la seva carrera en aquest camp a una edat primerenca i continua amb la mateixa energia i entusiasme. Es dedica a la consultoria digital, treballant tant des d’una agència com de manera independent sota la seva marca personal, @LaDigitalista. Disfruta compartint el seu amor pel màrqueting a través de programes de formació.

Creu fermament en la idea de fer que el màrqueting sigui accessible per a tot tipus de perfils i interessos. Un dels seus principals objectius és compartir descobriments, trucs i eines que puguin sorprendre i posar el màrqueting a l’abast de qualsevol professional, independentment del seu nivell d’experiència. Ho fa de manera divertida, reconeixent que aquesta professió és estimulant i desafiadora. No obstant això, el seu objectiu principal és utilitzar la consultoria per contribuir a la seva missió i compartir la seva passió amb altres professionals.

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot