Fundació Universitària Martí l’Humà

Inspirats pels valors de la Unesco, vam néixer l’any 2003 amb l’objectiu d’acostar la Universitat a la societat. Treballem per promoure l’educació i el coneixement; divulgar la cultura; oferir formació i assessorament a mida; impulsar l’economia circular; fer xarxa amb entitats i acompanyar en els processos d’innovació, en la cerca de treball i en la consolidació o creació d’empreses.

Perquè treballem

Oferint servei per a tothom i compromís social, perquè tractem d’atendre les demandes de persones que precisen o desitgen formació i assessorament en algun camp concret, de les empreses a les quals ajudem en els processos d’innovació i formació i també de les entitats locals i de la comarca que requereixen col·laboració en el disseny i desenvolupament dels seus projectes.

Voluntat de servei de formació

La FUMH ofereix formació a mida a empreses, entitats i públic amb interès i  inquietuds culturals. Ofereix també, a través dels cursos on line i presencials, formació continuada a mestres d’infantil i primària i professors de secundària. El Postgrau en Direcció de centres educatius ha esdevingut un referent al llarg dels darrers anys acadèmics i, junt amb els cursos de preparació a les oposicions del cos docent, completen i consoliden la nostra trajectòria educativa.

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot