Fundació Universitària Martí l’Humà

Inspirats pels valors de la Unesco, vam néixer l’any 2003 amb l’objectiu d’acostar la Universitat a la societat.

Oferim cursos i formació a centres educatius, docents, entitats, empreses, joves, i públic divers amb interessos culturals.  Treballem per promoure l’educació i el coneixement; divulgar la cultura; oferir formació i assessorament a mida; impulsar l’economia circular; fer xarxa amb entitats i acompanyar en els processos d’innovació, en la cerca de treball i en la consolidació o creació d’empreses.

Per què treballem

Oferint servei per a tothom i compromís social, perquè tractem d’atendre les demandes de persones que precisen o desitgen formació i assessorament en algun camp concret: tant les empreses a les quals ajudem en els processos d’innovació i formació com les entitats locals i comarcals que requereixen col·laboració en el disseny i desenvolupament dels seus projectes.

Voluntat de servei de formació

La FUMH té una oferta educativa variada i adaptada a diferents públics i necessitats. Oferim formació personalitzada i cursos a centres educatius, empreses, entitats, docents i públic interessat en temes culturals.
Aquesta diversitat de programes reflecteix la nostra voluntat de proporcionar formació de qualitat en diferents àmbits de l’educació, la cultura, l’economia i el medi ambient.

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot