La Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) col·labora amb la Fundació HUMANA d’economia verda

14 de juliol de 2022 La Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) col·labora amb la Fundació HUMANA d’economia verda

Tot va començar quan el passat mes de maig els joves del programa Singulars que desenvolupa la FUMH al Vallès Oriental varen visitar la Fundació HUMANA, que recicla peces de roba que descartem els consumidors i aboquem en contenidors. En el decurs de la visita diversos joves varen manifestar el seu interès en presentar candidatura per ocupar llocs de treball que tenia pendent HUMANA per cobrir: 4 joves van presentar els seus currículums, i s’han incorporat a l’empresa aquest mes de juny.

El passat dimecres 13 de juliol la Mariam Tunkara, Coordinadora del programa Singulars de la FUMH, i en Jordi Salayet, Director de la FUMH, van participar en una entrevista amb VOTV als joves a les instal·lacions d’HUMANA acompanyats per Joan Carles Mendes, Cap de comunicacions d’HUMANA, per tal de verificar  la seva evolució laboral i personal. Es pretén així donar visibilitat a la seva experiència, de forma que un major nombre de joves puguin conèixer el programa Singulars per a properes convocatòries.

Tant el representat d’HUMANA com els joves varen qualificar la seva incorporació al món del treball com a molt positiva, doncs els permet ser  autònoms i dibuixar la seva projecció professional. D’altra banda, el joves estan convençuts de que el programa els ha permès descobrir la necessitat de seguir formant-se i millorar la seva capacitació laboral com a via per aconseguir nous reptes personals i professionals.

Arrel de l’èxit assolit amb els joves de Singulars, la FUMH va expressar la seva ferma voluntat de seguir col·laborant amb HUMANA.

La Garriga, 14 de juliol de 2022