Divendres 11 de novembre vam inaugurar l’exposició Parelles Artístiques

17 de novembre de 2022 Divendres 11 de novembre vam inaugurar l’exposició Parelles Artístiques

Divendres 11 de novembre vam inaugurar l’exposició Parelles Artístiques

“Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental” és un projecte que es realitza des de l’any 2006 a Osonament. L’Associació El Far per a la salut mental de La Garriga, porta formant part de la iniciativa des dels seus inicis.

Parelles Artístiques consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades per parelles formades per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental. El programa facilita que les persones puguin gaudir de l’art com a forma d’expressió i creixement, impactant en el seu benestar emocional.

El projecte persegueix dos objectius:

– Afavorir la recuperació de les persones que tenen algun problema de salut mental

– Canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers la salut mental

Les obres d’aquesta 16è edició de l’Associació El Far estan formades per 12 obres de gran qualitat artística que s’han desenvolupat a partir de les inquietuds dels artistes i realitzades des de diferents llenguatges plàstics: pintura, escultura, fotografia, punt de creu i audiovisual. Les obres estan a la venda i els beneficis obtinguts es destinen a seguir promocionant i promovent iniciatives per a visibilitzar la salut mental.