El curs consisteix en la presentació de l’anatomia i fisiologia que pertany a les Figures Obligatòries de Jo Estill, les quals doten a l’alumne d’un domini teòric i pràctic molt complet per fer un bon ús de la seva veu.

L’alumne farà pràctiques en grup i de forma individual per demostrar que ha entès el material i que és capaç de practicar-lo de forma autònoma.

Hi haurà també un espai per a l’anàlisi d’exemples àudio/visuals i de repertori. Els assistents podran optar a fer una sessió oberta que consisteix a cantar o llegir un text per a posteriorment analitzar entre tots l’ús de la veu i millorar-lo. Una de les sessions obertes es destinarà a la higiene vocal per tal de donar eines per a tenir cura de la veu.

Un cop realitzada la inscripció en aquesta web cal registrar-se a la web d’Estill Voice training: aquí pel Nivell 1 i aquí pel Nivell 2 i pagar l’expedició del Certificat oficial juntament amb la compra del llibre en PDF (obligatori 40 dòlars).

Classes a les instal·lacions de la FUMH a la Garriga.
Aquest curs està obert a qualsevol artista o persona que utilitzi la veu professionalment, metges, logopedes, docents… i qualsevol altre que vulgui conèixer més sobre la seva veu i gaudir-la.

Estill Voice Training (Estill Voice Craft) Nivell 1 i 2 Oficial

600,00 

Estill Voice Craft II: el mètode d’ensenyament vocal creat per Jo Estill.

Objectius

  • Millor control de la qualitat vocal en aplicar les Figures Obligatòries d’Estill Voice Training. Millorar la qualitat vocal per millorar la comunicació.
  • Ampliació de la gamma de timbres vocals en l’ús de la veu cantada i parlada per tal d’enriquir la comunicació.
  • Capacitat d’utilitzar la veu sense forçar el tracte vocal.
  • Higiene vocal. Com fer un ús correcte de la veu i millorar els hàbits.
  • Control de l’ansietat davant l’ús professional de la veu.
  • Distinció de les qualitats vocals.

Continguts

Estill Voice Craft: el mètode d’ensenyament vocal creat per Jo Estill

La funció primària del mecanisme de la laringe.

Les 13 figures obligatòries.

Creació de veus segons l’ús de la laringe, tracte vocal i cos.

L’anàlisi de les qualitats de la veu.

L’higiene vocal. Com tenir cura i fer un bon ús de la veu.

 

Docent/s

Helen Rowson: MSc Voc Path, CCI Estill Voice International

Requisits d'accés

Llibre i Certificat EVT no inclosos, cal inscriure’s a la web d’Estill Voice Training).La funció primària del mecanisme de la laringe.
Repàs de les 13 figures obligatòries apreses en el Nivell I
Creació de veus segons l’ús de la laringe, tracte vocal i cos. Entendre com es genera la veu per tal de fer-ne un ús adequat (aprendre a modular la veu per comunicar millor i a no forçar-la).
L’anàlisi de les qualitats de la veu i del seu ús sense forçar el tracte vocal.
Control de l’ansietat i de les tensions en l’ús de la veu.

Un cop realitzada la inscripció en aquesta web cal registrar-se a la web d’Estill Voice training: https://www.estillvoice.com/find-a-course/?id=1808 (Nivell 2) i pagar l’expedició del Certificat oficial juntament amb la compra del llibre en PDF (obligatori).

Testimonis

-“Me ha encantado poder conocer, explorar y experimentar cómo funciona la voz desde otros puntos de vista, rodeada de profesoras y compañeras estupendas. Ha sido un descubrimiento maravilloso.”

-“Un curs magnífic en tots els sentits, tant pels continguts, les professores i l’organització. Obligatori per a qualsevol docent de la veu i necessari per al públic en genrral per adquirir consciència de l’instrument que tots portem dins.”

-“Ha estat un curs molt interessant. La Helen és una professional amb moltíssima experiència i amb molt d’humor, totalment recomanable!”

-“Una experiència molt interessant ja que permet entendre els mecanismes de funcionament de la veu d’una manera molt tècnica però alhora molt clara i d’aplicació pràctica.”

– “És un curs que ha superat les meves expectatives. N’havia sentit a parlar molt, sobretot enfocat al cant modern. Penso però que és molt útil també per al cant clàssic i que, de fet, enriqueix moltíssim els conceptes tècnics sigui quin sigui l’estil que es canta. Crec que em servirà per a revisar i enriquir la tècnica clàssica, però també em servirà per trencar barreres i obrir-me a noves possibilitats en altres àmbits del cant. És molt molt recomanable per a tothom.”

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot