Unes de les principals preocupacions dels líders-empresaris es centra en saber con navegar en l’actual incertesa i ser capaços d’adaptar-se al canvi. Per això cal desenvolupar al màxim els recursos que tenen i un dels mes valuosos és el capital humà. Aquests líders han de fers front a reptes relacionats amb la retenció i captació de talent, la desmotivació i el baix rendiment.

Objectius

1. Millora la capacitat de resoldre conflictes
2. Millora de la capacitat empoderar al capital humà
3. Accelerar el desenvolupament del líders
4. Identificar i retindre treballadors de alt potencial

Continguts

La formació es centrarà en tres habilitats concretes del coaching, que l’alumne podrà posar en pràctica des del primer moment, per aconseguir els objectius.

Metodologia

Conceptes bàsics de les habilitat de coaching aplicades al lideratge
Exercicis pràctics
Conceptes bàsics del curs certificat per la International Coach Federation i acreditat per la Coach Masters Academy

Docent/s

Joana Visa
La Joana és una coach certificada internacionalment amb experiència acadèmica, en recerca i de gestió. Va ser directora de qualitat de l’IDIBELL (Institut de recerca amb més de 1.000 investigadors) i responsable del disseny i implementació del pla de formació ( 2009-2016)
La Joana va fundar Visa Coaching Institute en el 2016, ( Donem suport a les empreses per desenvolupar el seu potencial humà I alimentar el seu rendiment empresarial)
Des del 2020 és directora de formació a Coach Masters Academy ( formació en habilitats de coaching per a líders)
Actualment resideix a Sant Antoni de Vilamajor
Aroa Juárez Torres
L’Aroa és una coach certificada internacionalment amb formació científica i de negocis.
Va treballar en empreses internacionals durant més de 15 anys, liderant equips internacionals i multifuncional com a representant de l’empresa en fòrums reguladors internacionals i la directora de màrqueting europea.
Està estudiant el Grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya, i va fundar The X Factor, on es centra en la consultoria estratègica, el coaching transformacional i la formació en líderatge. Actualment resideix a Berlin.

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot