Programa d’Educació i Planificació Financera Per Aconseguir El teu Benestar Financer Personal

 Imagina un futur en el qual el teu benestar financer estigui completament assegurat, on cada decisió econòmica que prenguis t’acosti més als teus objectius vitals. Amb el programa Yo.Welfare, rebràs un pla financer detallat i personalitzat que et guiarà pas a pas cap a l’estabilitat i el creixement financer, adaptant-se a les teves necessitats específiques en cada etapa de la teva vida.

 Enfrontar la vida sense un pla financer sòlid pot portar a situacions difícils, on els imprevistos i les males decisions t’allunyin dels teus somnis i metes. La manca d’educació financera i d’ una guia professional sovint resulta en la pèrdua de temps, diners i energia. Sense una estratègia clara, és fàcil caure en el parany de l’endeutament, la falta d’estalvis i la inseguretat econòmica.

Programa: 

Yo.Welfare
és un programa d’educació financera integral que no només t’ensenya els conceptes bàsics de finances personals, sinó que també et proporciona eines pràctiques per aplicar-los en la teva vida diària. A través de l’eina online LIFEmaps, rebràs una anàlisi detallada de la teva situació actual i un pla d’acció personalitzat.

 A més, tindràs accés a sessions individuals amb un Educador Financer Certificat, qui et guiarà en la creació d’un Projecte de Vida Personal i Familiar, dissenyat per assegurar el teu benestar financer en cada etapa de la teva vida.

 Programa Avalat per l’Associació Espanyola d’ Educadors i Planificadors Financers. AEPF.

Fases del programa

1. Establir i concretar com ha de ser EL SERVEI I LA RELACIÓ que es prestarà

2. Definir les diferents etapes del CICLE DE VIDA FAMILIAR

3. Quantificar i prioritzar els OBJECTIUS VITALS presents i futurs

4. Analitzar i optimitzar la SITUACIÓ FINANCERA personal i familiar

5. Valorar i controlar l’ ESTABILITAT ECONOMICOFINANCERA

6. Planificar les àrees de NECESSITAT SELECCIONADES

7. Presentar INFORME PROJECTE EDUCACIÓ FINANCERA

8.  SEGUIMENT del PROJECTE

El principal benefici de Yo.Welfare és que no només aprendràs a gestionar millor els teus diners, sinó que també desenvoluparàs hàbits saludables que et permetran prendre decisions financeres informades i segures. Això no només millorarà la teva situació econòmica actual, sinó que també et donarà la tranquil·litat de saber que estàs construint un futur estable per a tu i la teva família. Cada pas que donis en aquest programa estarà alineat amb els teus valors i objectius personals, cosa que et permetrà viure una vida més plena i satisfactòria.

Preu i Forma de Pagament: 

 

El programa Yo.Welfare està disponible en dues opcions diferents per adaptar-se a les teves necessitats i pressupost:

– 550€ (+115,5 IVA): Programa Personalitzat, que inclou seguiment durant 3 mesos per assegurar-te que estàs en el camí correcte i fent els ajustos necessaris.

– 997€ (sense IVA): Programa Complet amb seguiment durant 12 mesos, dissenyat per oferir un suport continu i assegurar que tots els aspectes de la teva vida financera estiguin coberts. Pots pagar en 1, 3 o 6 quotes per a major flexibilitat.

 Garanties: 

Creiem fermament en la qualitat i eficàcia del programa Yo.Welfare. Per això, oferim una garantia de 30 dies. Si després d’un mes no estàs completament satisfet amb el programa, et tornem el 100% dels teus diners, sense fer preguntes. Estem compromesos amb el teu benestar financer i volem que et sentis segur en prendre aquesta decisió.

 

 

 

.