Educació, salut mental i adolescències avui.

Objectius

Acompanyar felicitats i malestars adolescents entre pandèmies adultes

Una proposta de reflexió compartida sobre com eduquem en els espais terapèutics i com som terapèutics a l’escola. Els acords per a l’acompanyament socioeducatiu entre els recursos, l’escola i els grups familiars.

Docent/s

Jaume Funes Artiaga

Calatayud 1947. Psicòleg, educador, periodista. S’ha especialitzat prioritàriament en el món dels adolescents i joves i les seves dificultats socials i educatives. Ha treballat per a diferents administracions, a l’escola, en la renovació pedagògica, en l’atenció a les persones amb problemes derivats dels usos de drogues, la marginació i els conflictes, la incorporació social, la definició de polítiques d’infància i de joventut, la docència universitària. El seu darrer llibre per a adolescents ha estat “Álex no entiende el mundo” (2014), per pares, mares i professionals “Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito” (2018) i “Estima’m… però vull saber-ne més” (2020). Pensant en els professionals de l’escola va publicar (2019) “Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix”.

Acaba de publicar la novel·la juvenil “Encara he de viure” sobre les adolescències amb vides pròpies entre l’ESO i el Batxillerat.

Format

Webinar gratuït a través de Zoom

Vols rebre informació?


Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot