El dissabte 19 de novembre la Societat Nova Geogràfica amb la col·laboració de la Fundació Martí l’Humà us convida a assistir al Taller de fotografia de viatges que impartirà el fotògraf Tino Soriano.

Un taller presencial amb alguns dels reportatges més emblemàtics de Tino Soriano, fotògraf que ha treballat més de dues dècades per la National Geographic Society. Durant aproximadament vuit hores repassarem els condicionants tècnics i narratius que ens ajuden a millorar les fotografies durant els viatges.

En Tino ens explicarà el seu pas de viatger aficionat a fotògraf professional, veurem els seus reportatges incidint en els diferents tipus d’històries que aficionats i professionals poden abordar, càmera en mà, per gaudir del viatge i tornar amb una bona collita fotogràfica. Viatjarem per diferents llocs del món per terra, mar i aire, i aprendrem a treure-li el millor partit a cada situació.

El taller es realitzarà en dues parts, de 10:00h a 13:30 i de 15:30h a 19:30h, amb un descans per dinar.

En el cas que desitgeu reservar el dinar en un restaurant proper juntament amb en Tino Soriano i altres membres de la Societat Nova Geogràfica, s’ha de comunicar amb antelació en el moment de la inscripció.

Preu: 70€ (60€ socis de la SNG)

Lloc: Carrer del Figueral, 59, 08530, La Garriga

Inscripció

info@geografica.cat

Sempre informat

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot