Al novembre del 2019 vam iniciar el projecte de “Les festes del bosc” al municipi de La Garriga, amb l’objectiu de consolidar un seguit d’activitats de caràcter cultural i lúdic que els estiuejants de principis del segle XX duien a terme cada any amb l’acabament de la temporada. Enguany i arrel de la molt bona acollida que va tenir el projecte els anys 2019, 2020 i 2021, seguim amb l’esperit de sempre, que pretén que les activitats esdevinguin un referent a la nostra població: proposem noves i diverses representacions de caire cultural per ser desenvolupades juntament amb les activitats que organitza l’Ajuntament de la Garriga al llarg de “les Jornades Modernistes” del cap de setmana del 7 al 9 d’octubre.
Les activitats previstes en concret per el diumenge 9 d’Octubre del 2022 són:
10.00h.: Conferència de Francesc Viñas: “La belle époque a la Garriga. El teatre de la Natura”
10.45h.: Coral Flors de Tardor: repertori de peces d’època
11.00h.: Lectura musicalitzada de microrelats poètics amb Carla Penna (veu) i Joel Carro (guitarra)
11.15h. Teatre: amb el Grup de teatre Esplai, Feliu i Codina: “Leonor o els problemes del servei”
12.00h.: Ballada de swing amb la música en directe dels combos de l’Aula de Música de la FUMH, la col·laboració de Ball a la Carta i la Màquina del Swing.

Durant tot el matí es farà un taller de trencadís i un taller de retallables, i acollirem durant 15 dies l’exposició de roba interior modernista:
“La Garriga modernista més íntima”.
Durant aquella setmana també es realitzarà una sortida guiada al Museu Modernista de Barcelona, amb la nostra professora d’Art Anna González.

Inscripció

Et pot interessar

Sempre informat

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de tot